Retro vezetés, bérlés

Emlékszel amikor gyerek voltál, mindig csak a hátsó ülésen ülhettél? Most átélheted újra az érzést, de már a kormány mögött,  a gyermekeid pedig  ülhetnek a hátsó ülésen.

Szállunk a kedvedre :

cessna-172-jobb-oldala-normal

Kipróbálnád a repülést?

Megnéznéd Budapestet és környékét vagy a Visegrádi várat?

Kíváncsi vagy milyen egy kis repülőgéppel repülni ahol ez első ülésen ülhetsz?

Éld át a valós repülés élményét és ismerd meg a repülés alapjait!

Budapest városnézés : 

320px-Budapest_Parlament_Building

Városnézés képzett idegenvezetővel, egy letűnt kor ikonikus autójával. Járd be a keleti blokk egyik 1980-as évekből származó autójával napjaink Budapestjének legszebb látványosságait! Az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított Hősök terén kezdjük ismerkedésüket Budapesttel. Onnan a festői Andrássy úton robogunk tovább a Trabant 601-essel (max. 3 fő), vagy nagyobb társaságok esetén (max. 7 fő) a Barkas B1000-es kisbusszal. Utunk során látni fogjuk többek között: A Műcsarnok és a Szépművészeti múzeum épületét, a Zeneakadémiát a Terror házát, az Oktogont, az Operát, az egykori Balett intézetet, a Bazilikát, a Lánc hidat, és utolsó állomásként sétálunk egyet a Budai várban.

A program időtartama az indulás és az érkezés helyszínétől függően 2-3 óra.
A program ára tartalmazza:  Kiszállást Budapesten belül , 2 órás városnézést idegenvezetővel.

Varázslatos ellentétek Budapesten éjjel: Budapest fényeinek és kivilágított nevezetességeinek megtekintése retroautóból. Gyönyörködjünk  Budapest esti fényekben pompázó nevezetességeiben az 1980' as évek egyik népautójában ülve! A túra során utunk kezdetén a Hősök terét és a végén a Gellért hegyen lévő Szabadság szobrot a járműből kiszállva közelebbről is megtekinthetik.
A program időtartama az indulás és az érkezés helyszínétől függően 2-3 óra.

RetRomantika : Romantikus randevú, utazzunk az 1980-as évek egy tipikus verdájával(nem hintón) a romantikázás helyszínére pezsgőzni.
A program időtartama az indulás és az érkezés helyszínétől függően 2-3 óra.
Úticél: Budai Vár, Citadella, Hősök tere, Kossuth tér, Vajdahunyad vár, Halászbástya
Sofőrrel is kérhető!
A program ára tartalmazza:
-Kiszállás Budapesten belül.
- 2 órás programot mely során a sofőr elvisz benneteket  a kiválasztott úticélhoz. Miközben élvezitek az utazást a '80-as évekbeli autóval igény szerint mesél nektek Budapest látványosságairól melyek mellett elhaladnak. 30 percnyi pezsgőszünet után visszavisz benneteket. ( mini pezsgő és pohár)
Extrák: (pikniktakaró 11 €), (gyertya, gyertyatartó, gyufa, 2 db mignon: 5 €), (gyertya, gyertyatartó, gyufa, 2 szelet sütemény: 8 €)

Stílusosan a Memento Parkba: Látogassatok  el a szocializmus éveiből hátramaradt szobrokat bemutató Memento Parkba stílusosan. Érkezzünk a parkba e letűnt kor egyik jellemző autóján.
A program időtartama az indulás és az érkezés helyszínétől függően 3-4 óra.
A program ára tartalmazza:
-Kiszállás Budapesten belül,  Belépőt a Memento Parkba
-3-4 órás programot, mely során a sofőr értetek megy és a kiválasztott retroautón elvisz benneteket a Memento Parkba.  A szabadidő eltöltése után pedig visszavisz benneteket t a kívánt címre.

Retro kocsikázás a Dunakanyarban : Fedezzétek fel Esztergom történelmi és vallási emlékeit egy autón mely illik egy időutazáshoz. Tekintsük meg a Bazilikát és a várat a Dunán innen és túlról.

A program időtartama: min. 6-7 óra
A program ára tartalmazza:
-Kiszállás Budapesten belül.
-4-5 órás programot, mely során a sofőr önökért megy és a kiválasztott retroautón elviszi önöket a Esztergomba. Igény szerint rövid városnézést tart mely során megmutatja a városka főbb nevezetességeit: a Várat, a Bazilikát, a Szent István koronázási emlékművet és a Mária Valéria hidat.A szabadidő eltöltése után pedig visszahozza önöket Budapestre

A festői Szentendre reto hangulatban : Látogassunk el a Budapest belvárosától alig 20 kilométerre fekvő Szentendrére retroautón. Barangoljuk be a az ódon színes házakkal szegélyezett tereket és utcácskákat. Tekintsük meg 11 templomát vagy számos művészeti galériájának szobrait, festményeit. Ha pedig édes szánk van  mindenképp térjünk be a Marcipán Múzeumba!
A program időtartama az indulás és az érkezés helyszínétől függően 4-5 óra.
A program ára tartalmazza:
-Kiszállás Budapesten belül.
-4-5 órás programot, mely során a sofőr értetek megy és a kiválasztott retroautón majd elvisz  Szentendrére. Igény szerint rövid városnézést tart mely során megmutatja a városka főbb nevezetességeit: a Fő utcát, számos különböző felekezet templomait, múzeumokat, galériákat és a Marcipán Múzeumot. A szabadidő eltöltés után pedig visszavisz benneteket Budapestre. 

Retro uzsonna:   Zsíros kenyér lila hagymával / Májkrémes kenyér paprikával
Sör: Kőbányai/ Soproni   Üdítő buborékos : Traubi, Márka, Buborékmentes: Sió gyümölcslé    Desszert: Sport szelet/Balaton szelet/Szamba
Kockás terítőbe összecsomagolva.

Retro ebéd:  Közösen megállunk egy jó hentesnél és megebédelünk. Nektek nem kell a számlával foglalkozni, mert kísérőtök rendezi majd.

Balatoni Kempingezés: Egy kis múltba néző nyaralásra hívjunk benneteket. Idézzük fel az 1970-es, 1980-as évek nyarait. Ízleljük meg a hangulatot milyen lehetett, amikor a kelet- és nyugatnémetek itt találkozhattak egymással. Utazzatok a Balatonra Trabanttal. Mi lefoglaljuk szállását, stílusosan egy kempingben. Igény esetén egy retro sátrat is biztosítunk a gondtalan üdülés érdekében. Sőt egy retro utazó pakkot is összeállítunk igény esetén. Retro utazó pakk tartalma: polifoam, hálózsák, kemping asztal és kemping székek, sátor, konzervek, gumimatrac. Ez a programunk minden alkalommal egyedi szervezést igényel ezért árajánlatért keressen bennünket!

Vezetnél ?  Válaszd ki a stílust, az  évjáratot :  Járműveink mindegyike elmúlt 25 éves, mégis műszaki vizsgával és hétköznapi rendszámmal rendelkeznek, így közúti forgalomban részt vehetnek. Nálunk bérelhetsz autót vagy más retro járművet számos különféle alkalomhoz: esküvőre, leány/legénybúcsúra, születésnapra, randihoz, meglepetésnek vagy akár egyszerű hétvégi kiránduláshoz. Járműveink kölcsönözhetők napi vagy óra alapon, idegenvezetővel vagy anélkül is! Telephelyünkön akár jogosítvány nélkül is kipróbálhatod őket.

A bérlehető kocsik egy részét megnézheted lent az űrlap alatt. 

Jelentkezés / árinformáció Itt : 

Név (kötelező)
Email cím (kötelező)
Telefonszám
Személyek száma:
Mikorra szeretném kibérelni:
Fizetési mód UtalásKészpénz
Jogosítványom száma:
Közlekedési eszköz

OTP számlaszám : 11773384-25468973 Közleménybe: Retro vezetés
Üzenet/megjegyzés

 

 

&nbsp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wartburg-353w-jobb-oldala-normal      vw-bogar-1300-jobb-oldala-normal
uaz-452-jobb-oldala-normal     polski-fiat-126p-jobb-oldala-normal

mercedes-w123-jobboldal-normal     jawa-210-jobboldala-normal

dacia-1310tx-jobb-oldala-normal        barkas-b1000-jobb-oldala-normal
ikarus-260-jobb-oldala-normal       cessna-172-jobb-oldala-normal
ford-mustang-jobb-oldala-normal