Növessz szárnyakat

school-group-trip-planningSziasztok

Ezen az oldalon találhatjátok azokat az utazásokat, amiket mi szervezünk olyan fantasztikus helyekre mint:

-Vulkánok  között Izlandon  

- Barcelona : építészet más szemmel 

- London két keréken

-Sivatagi álmok,  éjszakák-nappalok  Marokkóban

-Kréta és a rózsaszín korallok    

Képtalálat a következőre: „izland képek”   Képtalálat a következőre: „marrakech desert”  Képtalálat a következőre: „london by bicycle”

Képtalálat a következőre: „kréta rózsaszín part”  Képtalálat a következőre: „barcelona képek”  Képtalálat a következőre: „morocco rabat”

Az kirándulásokat megpróbáljuk Lonely Planet stílusban megszervezni, ami azt jelenti, hogy a szálláson tudunk spórolni egy csöppnyit, viszont kárpótlásként élményekben, programokban, látnivalókban gazdag utakat kaptok.  Aki velünk utazik, készüljön fel arra, hogy nem 3-4-5* szállodákban szállunk meg, hanem olcsóbb Hostels-ben. Megismerkedhettek kedves srácokkal, csinos lányokkal, akikkel megoszthatjátok élményeiteket, pillanatnyi gondolatotokat, akár e-mail, Facebook címeket cserélhettek. Életre szóló barátságokat is köthettek, de az is lehet, hogy itt találkoztok a NAGY  Ő-vel.

Mivel az élet tele van kalanddal, veszéllyel, romantikával, szerelemmel, soha nem tudhatod, melyik érzés jön pont veled szembe. 

Néha magunkkal cipeljük Scherer Pétert,  Pepét,  nagy utazó barátunkat is.  Az  Ő szemével, gondolataival fedezhetjük fel  ezeket a fantasztikus helyeket.

"A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” Szent Ágoston