Hogy működik a sinenvagyunk.hu vonatjegyportál?

Keleti

Honlapunkon nemzetközi és külföldi vasúti utazások megtervezéséhez nyújtunk menetrendi és menetjegyváltási tájékoztatást, illetve lehetővé tesszük vasúti jegyek megrendelését, megvásárlását. Termékpalettánkban valamennyi, a MÁV-START jegypénztáraiban elérhető nemzetközi és külföldi menetjegy, illetve a legtöbb nyugat-európai ország belföldi és nemzetközi nagysebességű vonata szerepel.

A kiválasztott és visszaigazolt vasúti menetjegyet a Wasteels Utazási Irodában állítják ki, a Keleti pályaudvaron a 9. vágány mellett, ahol a vasúti menetjegy kezelési költség és felár nélkül átvehető és kifizethető a rajta szereplő forintáron, a visszaigazoláskor megadott határidőig. A megvásárolt vasúti menetjegyeiről – amennyiben azt a jegyrendeléskor kérik – áfás számlát is kiállítunk a vasúttársaság nevében.

Az ajánlatkérő rendelőlap kitöltésével és elküldésével tudja vonatjegyét nálunk megrendelni. A megadott adatok alapján legkésőbb a következő munkanap 12 óráig megkíséreljük kiállítani a kért vonatjegyet, melynek eredményéről értesítést küldünk Önnek e-mailben.

Ha a menetjegy(ek) kiállítása sikerült, a kapott e-mail tartalmazza a jegy árát, a fizetési határidőt, a fizetési módokat, a jegyátvétel helyét és annak nyitva tartását.

Ha a menetjegy(ek) kiállítása valamiért nem volt lehetséges (például az ajánlat már nem elérhető vagy a tervezett utazás paraméterei nem egyértelműek), úgy telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, így Ön pontosítani vagy módosítani tudja a rendelését. Miután a pontosított paraméterekkel menetjegye kiállításra került, értesítést küldünk Önnek e-mailben, mely e-mail tartalmazza a jegy árát, a fizetési határidőt, a fizetési módokat, a jegyátvétel helyét és annak nyitva tartását.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes ajánlatok csak korlátozott számban érhetőek el adott napra és vonatra, így a „különleges árazású”, illetve helyjegyköteles vonatra szóló menetjegye csak attól a pillanattól biztosított, amikor ezt munkatársunk Önnek e-mail-ben visszaigazolta. A nem visszaváltható, nem módosítható vasúti menetjegyeket – a vasúttársaságok előírásai miatt – a visszaigazolás napján (igazolható módon) ki kell fizetni, a jegy átvétele ezt követően a nyitva tartási idő alatt az utazás kezdete előtt bármikor lehetséges.

 footerlogo2

Hétfő - Péntek: 8:00 - 20:00

 Szombat: 8.00 - 18.00

Vasárnap: ZÁRVA